Cateringwinkel

Wie zijn wij

De Cateringwinkel is een unieke cateringformule van Chefs Jorick Cardon en John Spruit. De Cateringwinkel werkt met een uitgebreid team van toegewijde professionals met allemaal hun specifieke specialisatie.

Cateringwinkel

gezond & eerlijk voedsel

Het belang van goed, gezond en eerlijk voedsel en koken met de seizoenen staat voor ons bovenaan. Steeds meer gasten realiseren zich dan ook het belang van gezond en eerlijk eten. Seizoensproducten, biologische streekproducten, rekening houden met alle milieuaspecten zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Puur en eerlijk koken is ons motto.
Onze natuur kent veel rijkdommen en biedt ons een scala aan eerlijke en smaakvolle producten waar wij Chefs gebruik van kunnen en mogen maken. Wij moeten de natuur respecteren en koken volgens de seizoenen.
Wij respecteren de Code van Eer van Euro Toques Nederland, de restaurantvereniging met ambachtelijk werkende koks.

Met onze Cateringwinkel hebben wij een culinaire formule ontworpen voor bruiloften, feesten en partijen. Wij zullen u en uw gasten de gehele dag, avond en nacht culinaire in de watten leggen. Van lunch tot diner en van buffet tot tongstrelende hapjes tijdens uw feestavond.

Wij werken op iedere gewenste locatie, van achtertuin tot kasteel.

Chefs met passie

Grote ervaring

Chefkok

Jorick Cardon

Jorick Cardon, horeca ondernemer en Bourgondiër in hart en nieren. Jorick is naast dat hij kok is geweest in zijn eigen restaurants ook opgeleid als filosoof, coach en horeca-docent. Hij is voormalig bestuurslid van Euro-Toques, huidig bestuurslid van de prestigieuze kookwedstrijd “Slag op de Schelde” en bij “Tiny Restaurant” voor smaakeducatie voor kinderen. Jorick kookt met veel passie en aandacht voor de seizoenen. Hij kookt bij voorkeur met producten uit de regio.
Jorick heeft naast ervaringen in zijn eigen restaurants o.a. catering en luxe diners verzorgd variërend van 20 tot 1000 personen. Kortom, een Chef met passie, kennis en ervaring.

John Spruit

Chefkok

John Spruit

John Spruit, een rasechte Euro Toquer. De CV van John Spruit is ellenlang en alle denkbare opleidingen op het gebied van gastronomie en uiteraard koken heeft hij met aandacht en passie gevolgd. Dat moge blijken uit de vele prijzen die hij in de wacht heeft gesleept.

In noem onder andere : WK snert koken, Grand Prix du Caviar, Het Glazen Kalf, wereldkampioen stamppot koken en in 2019 finalist bij de prestigieuze kokswedstrijd Slag op de Schelde en daarenboven een van de 10 geselecteerde kandidaten voor de vertegenwoordiging van Nederland bij de finale van de Bocuse d’or 2019, de Olymische spelen voor Top Chefs.

Kortom John Spruit is passie, creativiteit, innovatie en beheersing van diverse kooktechnieken in een duurzaam jasje !

De Cateringwinkel is gevestigd in het bruisende Dordrecht. Wij werken landelijk maar ook een culinair avontuur in het buitenland slaan wij zeker niet af.

Onze gegevens

De Cateringwinkel
Kamerlingh Onnesweg 2 / unit AO 13
3316 GL Dordrecht

info@cateringwinkel.nl
www.cateringwinkel.nl

Fotografie

Corina van Manen

Contactformulier