Cateringwinkel

Samenwerkingspartners

De Cateringwinkel is een unieke cateringformule met onze samenwerkingspartners. De Cateringwinkel werkt met een uitgebreid team van toegewijde professionals met allemaal hun specifieke specialisatie.

Cateringwinkel

Samenwerkingspartners

Slow Escargot

In het rustige Nieuwaal bij Zaltbommel staat een wel heel bijzondere kwekerij: Slakkenkwekerij Slow Escargots. Hier kweekt eigenaar Lennard ter Hall op bijzondere wijze en met veel geduld 3 soorten slakken.
Al jaren is Lennard ter Hall – als amateurkok en plattelandsliefhebber pur sang – gefascineerd door de slak en haar potentie als voedsel van de toekomst. Slakken zijn namelijk caloriearm, maar zitten bomvol eiwitten, mineralen en aminozuren. Daarnaast bevatten ze minder dan één procent vet. 

Livar

Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De puurheid van het leven met passie voor het vak. Met respect voor mens, dier en omgeving leveren onze Livarvarkens varkensvlees met de beste smaak en kwaliteit. Met hun krul in de staart al wroetend in de Limburgse grond genieten ze van regionaal geteelde granen. Livarvarkens worden gehouden volgens een eerlijk concept met de kleinschaligheid en charme van toen en volgens de richtlijnen van nu en dát proef je! Wij bieden u met trots een echt stukje Limburgs kwaliteitsvlees zoals het bedoeld is.

De Oesterij

Als familiebedrijf (Dhooge) zijn wij al meer dan 100 jaar actief (sinds 1906) in de kweek van schaal- en schelpdieren.
Al onze producten zijn afkomstig van Nederlandse bodem. Onze kweekgronden bevinden zich in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en de Waddenzee. Iedere dag varen wij uit om onze zilte zaligheden te oogsten, te verplaatsen of te beschermen tegen natuurlijke vijanden (zeesterren, krabben, etc).

Puur groenten

Puur Groenten is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in de teelt van mini- en micro groenten, kruiden en eetbare bloemen op een wijze die verantwoord is voor mens, milieu en onze aarde.

Alle producten worden binnenshuis opgekweekt. Het zaad wordt gezaaid op trays gevuld met kluitjes gemaakt van o.a. kokos gemixt met potgrond en andere natuurlijke materialen.

Schmidt Zeevis

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan. 

Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse, Amsterdamse en Antwerpse havengebied, cruisemaatschappijen wereldwijd en exporteren we zelfs naar alle continenten.

Gedreven en ambitieus
Al vanaf de oprichting staat Schmidt Zeevis voor hoogwaardige kwalitatieve producten. Landelijk roemen zowel restaurants als particuliere klanten onze vis.

 Onze 140 medewerkers zijn stuk voor stuk gemotiveerd om elke dag een topprestatie te leveren. Wij nemen geen enkel risico met de voedselveiligheid en werken onder de strengste HACCP-normen. Elke vis die binnenkomt wordt van een barcode voorzien en gescand. Zo blijft hij de hele route traceerbaar, van kotter tot keuken.

Seafarm

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Geaffineerd in Oosterschelde bronwater. Zilt en puur, dat proef je! Seafarm is een Europese leider in de handel in schelp- en schaaldieren, onze eigen oesters, mesheften en gekweekte tarbot. 

De Cateringwinkel is gevestigd in het bruisende Dordrecht. Wij werken landelijk maar ook een culinair avontuur in het buitenland slaan wij zeker niet af.

Onze gegevens

De Cateringwinkel
Kamerlingh Onnesweg 2 / unit AO 13
3316 GL Dordrecht

info@cateringwinkel.nl
www.cateringwinkel.nl

Fotografie

Corina van Manen

Contactformulier