Cateringwinkel

culinaire huwelijkscateraar

De catering winkel is uw culinaire huwelijkscateraar. Ons team van Chefs, gespecialiseerd koks en patissiers weten als geen andere hoe we u en uw gasten culinair kunnen verwennen.

Cateringwinkel

zorgeloos genieten

Samen met jullie als bruidspaar en jullie ceremoniemeester geven we invulling aan al jullie culinaire wensen. Wij luisteren naar uw wensen, denken mee en doen gepaste suggesties en vullen vervolgens jullie wensen smaakvol en verrassend in. Alleen het beste is goed genoeg.

U kunt zorgeloos genieten van deze stralende dag en u hoeft zich geen zorgen te maken over het diner en de hapjes. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van wijn- spijscombinaties tijdens uw huwelijksdiner en de gewenste Champagne om te proosten op deze geweldige dag voor u als bruidspaar. Een dag waar uw gasten nog jaren over zullen napraten.

Welke hapjes willen jullie geserveerd hebben? Het diner?, waar kiezen jullie voor? Gaan jullie voor een warm- en koud buffet? Of kiezen jullie voor een sterwaardig Euro Toques diner bestaande uit 3, 4, 5 of meer gangen? Of Toch een walking diner waarbij wij ieder kwartier een tongstrelend gerechtje serveren met eventueel een bijpassend glaasje wijn.
Het is ook mogelijk als jullie kiezen voor een 3, 4 of 5 gangen diner dat er een keuze menu wordt samengesteld. Per gang een keuze uit 3 gerechten, altijd rekening houdend met de seizoenen en de normen en waarden van Euro Toques. Eerlijk eten met natuurlijke producten.

Perfecte Huwelijksdag

Culinaire dag

Cateringwinkel

Droom locaties

Wij werken op de door uw gewenste locatie en daarnaast hebben wij een aantal vaste locaties die wij u van harte kunnen aanbevelen.

Zijn jullie op zoek naar de perfecte ingrediƫnten voor jullie huwelijksdag? Zoeken hoeft niet meer, de Cateringwinkel verzekert jullie de culinaire dag van jullie dromen!

De Cateringwinkel werkt tevens nauw samen met Dream Weddingplanners. Zij kunnen jullie begeleiden in de verdere invulling van jullie huwelijksdag.

Cateringwinkel

Dream Weddingplanners is gespecialiseerd in:

$

Artiesten en muzikale invulling

$

Bedankjes

$

Bruidsaccessoires

$

Bruidsboeketten

$

Bruidskapsels

$

Bruidsmake-up

$

bruidsmode en schoenen

$

Bruidstaarten

$

Decoratie & styling

$

Entertainment

$

Feestlocaties

$

Fotograaf

$

Het gastenboek

$

Huwelijkscadeaus

$

Huwelijksreizen

$

Bruidsnagels

$

Partyverhuur

$

Schoonheidsspecialisten

$

Sieraden

$

Trouwlocaties

$

Trouwambtenaren en BN'ers

$

Trouwkaarten

$

Trouwvervoer

$

Trouwringen

$

Videograaf

$

Vrijgezellenfeesten

De Cateringwinkel is gevestigd in het bruisende Dordrecht. Wij werken landelijk maar ook een culinair avontuur in het buitenland slaan wij zeker niet af.

Onze gegevens

De Cateringwinkel
Kamerlingh Onnesweg 2 / unit AO 13
3316 GL Dordrecht

info@cateringwinkel.nl
www.cateringwinkel.nl

Fotografie

Corina van Manen

Contactformulier