Cateringwinkel

Euro Toques

Euro Toques (is het Franse woord voor koksmuts) werd in 1986 opgericht door Paul Bocuse en Pierre Romeyer en heeft vertegenwoordigingen in bijna alle Europese landen.

Cateringwinkel

EuroToques

Landelijk en Europees worden er diverse activiteiten georganiseerd om duidelijk te maken dat we terecht bezorgd moeten zijn over de kwaliteit en de smaak van ons voedsel en over het voortbestaan van landelijke en regionale culinaire tradities. Daarom mogen deze tradities en ambachtelijke bereidingswijzen niet uit het oog verloren worden. Euro-Toques onderscheidt zich van de hedendaagse voedsel en drankensector door vooral gebruik te maken van natuurlijke grondstoffen. Leden van Euro-Toques binden zich aan een erecode.

Hierin is vastgelegd dat naar eer en geweten wordt gekookt, met natuurlijke producten en een eerlijke voorlichting aan de klant. Ook is opgenomen dat Euro-Toques culinaire tradities in stand wil houden.

Chefkok

Jorick Cardon

Jorick is voormalige bestuurder van deze unieke vereniging. Jorick draagt Euro Toques als persoonlijk lid een warm hart toe en zijn kookstijlen sluiten naadloos aan op het gedachtengoed van Paul Bocuse.

Chefkok

John Spruit

John Spruit

John is trots Ambassadeur van Euro Toques en kookt namens Euro Toques o.a. bij de Europese Commissie in Brussel, samen met Sterren Euro Toques chefs uit heel Europa.

De Cateringwinkel is gevestigd in het bruisende Dordrecht. Wij werken landelijk maar ook een culinair avontuur in het buitenland slaan wij zeker niet af.

Onze gegevens

De Cateringwinkel
Kamerlingh Onnesweg 2 / unit AO 13
3316 GL Dordrecht

info@cateringwinkel.nl
www.cateringwinkel.nl

Fotografie

Corina van Manen

Contactformulier